Homemade Hummus

Ingredients
– 250 grammes of viced organic chickpeas
– 1 clove of garlic
– Juice of half a lime or lemon
– 2 tablespoons of sesame seed tahini
– 1 teaspoon of cayenne pepper
– 1 teaspoon of paprika powder
– Freshly ground black pepper
– Snuff salt
– 1 dash of olive oil

 

Preparation method
The preparation is super simple. Grab your blender and mix all ingredients together. Note, use 2 tablespoons of the moisture of your viced chickpeas. Taste if the hummus is to your liking. Do you want it a bit spicier? Add some extra cayenne pepper or half a pepper. The homemade hummus is good for three to four days in the refrigerator.

juli 20, 2018

Zelfgemaakte Hummus

Ingrediënten
– 250 gram gewelde biologische kikkererwten
– 1 teentje knoflook
– Sap van een halve limoen of citroen
– 2 eetlepels sesamzaad tahin
– 1 theelepel cayennepeper
– 1 theelepel paprikapoeder
– Vers gemalen zwarte peper
– Snuf zout
– 1 scheut olijfolie

 

Bereidingswijze
De bereiding is super simpel. Pak jouw blender en meng alle ingrediënten door elkaar. Let op, gebruik 2 eetlepels van het vocht van jouw gewelde kikkererwten. Proef of de hummus naar jouw smaak is. Wil je het wat pittiger? Voeg dan wat extra cayennepeper of een half pepertje toe. De zelfgemaakte hummus is afgedekt een dag of drie à vier houdbaar in de koelkast.

juli 19, 2018