Sportvasten voor meer energie

Voelt u zich futloos, oververmoeid en totaal overprikkeld? Vindt u het heerlijk om te sporten, maar kunt u zich al tijden niet aansporen om het ook daadwerkelijk te gaan doen? Gaan anderen bij u altijd voor? Dan wordt het echt eens tijd om door middel van sportvasten aandacht aan uzelf te besteden!

Wat is sportvasten?

Bij het sportvasten van Health Holidays volgt u een sapvastenkuur waarbij u drie keer per dag sport. Het sapvasten zorgt ervoor dat uw lichaam volledig wordt gereinigd. Het sporten zorgt ervoor u zich weer fit gaat voelen. Deze twee onderdelen samen noemen we ‘sportvasten’.

Bij Health Holidays kunt u verschillende services bijboeken.

Het resultaat van sportvasten

De combinatie sapvasten en sporten ondersteunt elkaar op alle vlakken. Door regelmatig te bewegen zet u de longen, het hart en alle spieren aan het werk om u te bevrijden van blokkades in uw organen, weefsels en energiehuishouding. Uw bloed krijgt nu de kans om meer rode bloedlichaampjes aan te maken, die op hun beurt weer voor een betere zuurstoftoevoer naar alle organen zorgen. Het sportvasten zorgt ervoor dat u weer lekker in uw vel gaat zitten, negatieve gedachten en lusteloosheid verdwijnen en u bij thuiskomst van deze sportvastenreis bruist van de nieuwe energie.

Sportvasten zonder chemische supplementen.

In tegenstelling tot andere programma’s met sportvasten volgt u bij Health Holidays een sapvastenkuur zonder chemische supplementen. Onze sappen bestaan uit versgeperste groente en fruit en bieden u alle voedingsstoffen die u nodig heeft. U beschikt tevens over voldoende plantaardige eiwitten om ervoor te zorgen dat u uw spieren behoudt én voldoende koolhydraten zodat u zich goed blijft voelen. U wilt tenslotte ook genieten van uw welverdiende vakantie.

Afvallen

Gemiddeld vallen mannen één kilo en vrouwen een halve kilo per dag af. Het belangrijkste is echter dat uw lichaam van binnenuit wordt gereinigd en uw organen weer optimaal kunnen functioneren.

sportvasten

Uw Health Holiday tot in de puntjes geregeld

Met ruim 35 jaar ervaring in sportvasten beschikken wij over tal van kennis en ervaring. Onze Nederlandstalige begeleiding zorgt er dan ook voor dat u het uiterste uit uzelf haalt en tegelijkertijd de tools krijgt aangereikt om blijvend een gezondere levensstijl aan te nemen. Langdurig uw gezondheid verbeteren, dat is onze doelstelling. Het is natuurlijk altijd spannend om zo’n uitdaging aan te gaan, maar hiervan zult u absoluut geen spijt krijgen.

U hoeft verder niets te regelen, want ook de vlucht is inclusief de reissom. Ruim 80% van onze gasten reist alleen. Sportvasten met Health Holidays is dan ook een zeer geschikte vakantie wanneer u geen reisgenoot kunt vinden of juist een keer zelfstandig op reis wenst te gaan. Ook zijn wij lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor u zekerheid en garantie krijgt.

Ontmoet vrienden voor het leven

Wilt u tijdens uw vakantie uw gezondheid op peil houden, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon fanatiek blijven sporten? Dan is sportvasten bij Health Holidays ook een hele goede keuze!  U verblijft in een prachtige omgeving en volgt het sportprogramma binnen een groep. Tegelijkertijd heeft u alle tijd voor uzelf en is niets verplicht. Alles mag, niets moet tijdens het sportvasten.