Onze kuurreis bestaat uit een sapkuur van 4 sappen per dag en 3 keer sporten per dag. Dit gebeurt allemaal op een zonnige bestemming onder professionele Nederlandstalige begeleiding. Inmiddels organiseert Health Holidays al ruim 35 jaar deze gezondheidsreizen. Wij bieden dan ook een schat aan ervaring. Uit deze ervaring is gebleken dat een Health Holiday wonderen doet voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Duizenden gasten gingen u dan ook in grote tevredenheid voor.

Hoe is Health Holidays ontstaan?

Rob Kasper Ligthart heeft in 1985 de sapkuur met het sportprogramma van Health Holidays ontwikkeld. Als reisorganisator met reizen naar Ierland en Portugal werd hij persoonlijk geconfronteerd met het belang van een goede gezondheid. Na in kritieke toestand in het ziekenhuis te hebben gelegen, wilde hij kuurreizen organiseren die de gezondheid van zijn gasten zouden bevorderen. Na uitgebreid onderzoek heeft hij de samenstelling van zowel de sapkuur als het sportprogramma bepaald, zodat gasten een optimaal resultaat behalen op een verantwoorde wijze. Hij startte het bedrijf ApriOri Reizen B.V. en onder de merknaam ApriFit ging hij sportieve reizen organiseren naar Portugal.

Er was veel animo voor de nieuwe gezondheidsreizen naar Portugal van ApriOri Reizen, maar de bedrijfsnaam maakte onvoldoende duidelijk welk type reizen werd aangeboden. Om dit te verduidelijken werd in 1991 een nieuw label gelanceerd: Health Holidays. Onze bedrijfsnaam is dus ApriOri Reizen en de merknaam is Health Holidays. Inmiddels bieden we drie bestemmingen, namelijk; Portugal, Turkije & Fuerteventura en kunnen onze gasten nagenoeg het hele jaar genieten van een heerlijke Health Holiday.

Na het overlijden van Rob in 2008 hebben zijn vrouw Hennie en zijn zoons Laurens en Rory het bedrijf voortgezet. Sindsdien is Hennie werkzaam binnen het bedrijf als gastvrouw en Laurens als directeur.

Lees meer over onze medewerkers