Stoelreservering

Transavia.com biedt naast het online inchecken de mogelijkheid tot uiterlijk 48 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht tegen een vergoeding een stoelreservering te maken. Hierbij kunt u een keuze maken uit een stoel met extra of standaard beenruimte, bij het raam, aan het gangpad of in het midden van een rij. Daarnaast kunt u bepalen of u liever voorin, in het midden of achterin het vliegtuig wilt zitten. Deze keuze is geheel aan u. U doet dit via de website van Transavia. Om te kunnen inloggen heeft u uw boekingsnummer, achternaam en vertrekdatum nodig. Het boekingsnummer bij transavia.com is het PNR nummer dat op uw reisbescheiden staat vermeld.

Online Inchecken

U kunt zich bij Transavia vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken. U doet dit via de website van Transavia. Om te kunnen inloggen heeft u uw boekingsnummer, achternaam en vertrekdatum nodig. Het boekingsnummer bij transavia.com is het PNR nummer dat op uw reisbescheiden staat vermeld.

Extra service

Bij Health Holidays kunt u extra services boeken, zodat u verder niets meer hoeft te regelen. Denk bijvoorbeeld aan assistentie op de luchthaven, het meenemen van een fiets en/of sportuitrusting zoals een golftas of surfplank. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.