Het is altijd verstandig om voorafgaand aan de boeking te bekijken of u (deels) een vergoeding van de reissom kunt krijgen.

Voordeel voor ondernemers

De kosten voor onze detoxreizen, te vallen onder de noemer gezondheid of preventieve geneeskunde, kunnen bij de Belastingdienst (deels) worden afgetrokken. Hier zitten echter per bedrijf verschillende voorwaarden aan verbonden. Vraag daarom uw belastingadviseur naar deze voorwaarden en wij zetten uw factuur op uw bedrijfsnaam.

Bent u werkgever?

Een zieke werknemer kost u gemiddeld € 250,00 per dag. U betaalt niet alleen zijn of haar loon door, tevens dient u een vervanger te regelen en deze vervanger zal minder efficiënt werken. Dit levert ook productieverlies op. Heeft uw medewerker een burn-out, overgewicht, een ongezonde leefstijl of gewoonweg een gezondheidsreis verdiend?
Uw medewerker behaalt optimale resultaten in korte tijd en uiteraard zullen wij goed voor uw medewerker zorgen!

Bent u werknemer?

Indien u geen eigen bedrijf heeft, dan kunt u altijd navraag doen bij uw werkgever of een deel van uw Health Holiday kan worden vergoed. Denk hierbij aan de werkkostenregeling of de secundaire arbeidsvoorwaarden van uw werkgever.

Vergoeding via zorgverzekering

Heeft u een uitgebreide zorgverzekering? Vraag dan aan uw zorgverzekeraar of er in het kader van preventieve gezondheidszorg een vergoeding wordt geboden.