Onze directeur Laurens - Health Holidays
Laurens

Welkom bij Health Holidays! Samen met mijn team streef ik continu naar verbeteringen binnen het programma, zodat wij onze gasten een optimale ervaring bieden. Ook ben ik steeds op zoek naar nieuwe bestemmingen, u bent niet alleen verzekerd van een geschikt hotel, maar ook van een mooie omgeving. Het fotomateriaal van onze bestemmingen en het programma worden door mij persoonlijk gemaakt en geselecteerd.

Onze Sales en Marketing Manager Nicole - Health Holidays
Nicole

Communicatie is het kernwoord van mijn werkzaamheden binnen Health Holidays. Veel gasten hebben mij wel eens gesproken aan de telefoon of zijn mij tegengekomen op één van onze bestemmingen. Als sales- en marketingmanager regel ik alle uitingen van Health Holidays, daarnaast onderhoud ik de communicatie met het team op locatie en sluit ik de contracten met onze leveranciers.

Onze gastvrouw Hennie - Health Holidays
Hennie

Ruim zes maanden per jaar sta ik als gastvrouw voor u klaar op één van onze bestemmingen. Heeft u een vraag over de effecten van het programma, zin in een praatje of een andere vraag? Aarzel niet om mij aan te spreken tijdens uw reis!

Onze gastvrouw Meryem - Health Holidays
Meryem

Als gastvrouw heet ik u van harte welkom op één van onze bestemmingen. Wilt u meer informatie over de omgeving, excursies, de effecten van het programma of heeft u een andere vraag? Tijdens de reis sta ik voor u klaar om deze vragen te beantwoorden en u een zorgeloze reis te bezorgen.

Sportbegeleid(st)ers

De sapkuur met het sportprogramma wordt begeleid door professioneel en gemotiveerd Nederlandstalig personeel.
Onze sportbegeleid(st)ers verzorgen het intakegesprek en zorgen ervoor dat u een gevarieerd en uitdagend sportprogramma krijgt gedurende uw verblijf. Daarnaast begeleiden ze u, samen met de gastvrouw, ook tijdens de sapmomenten. Op elk moment van de dag staan ze voor u klaar.

Ilona

Als één van de sportbegeleidsters van Health Holidays zorg ik er uiteraard voor dat u het sportprogramma kunt volgen op uw eigen niveau. Daarnaast stimuleer ik, op een ongedwongen manier, iedereen zoveel mogelijk ook oefeningen te doen buiten hun comfortzone. Ik hou van gezelligheid en vind het belangrijk dat iedereen met een grote glimlach naar huis gaat.