Vale da Lapa

Het 5-sterren resort Vale da Lapa is omgeven door uitgestrekte landschappen, uitstekend voor de prachtigste wandelingen. Het biedt luxe villa’s en townhouses met gratis WiFi. Deze accommodatie beschikt tevens over twee zwembaden, waarvan één overdekt en verwarmd, comfortabele ligstoelen en een heerlijke Day-Spa. Hier kunt u optimaal ontspannen en genieten van jouw gezonde vakantie.

Deze accommodatie is te boeken vanaf 7 januari t/m 28 januari 2024. Je ontvangt een gratis upgrade naar deze accommodatie, wanneer je een boeking maakt voor de reis naar Portugal met verblijf in Vale d’El Rei.

Faciliteiten

Voor extra inspanning en ontspanning beschikt het hotel over een SPA, een gym, een joggingpad, 2-paddle-tennisbanen en een multifunctioneel grasveld. Van de gym en de SPA kun je kosteloos gebruikmaken. De SPA beschikt over een sauna, jacuzzi, een Turks bad en hydromassagedouches. Gasten van Health Holidays kunnen hiervan op gereserveerde tijden in de ochtend en middag gebruik maken. Daarnaast kun je bij de receptie een kosteloze reservering maken, mocht je op een ander tijdstip wensen te gaan. Uiteraard kun je in de Day Spa (tegen betaling) ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen.

Kamer in een villa of een verblijf in een townhouse

Een townhouse beschikt over twee slaapkamers met prachtig uitzicht op de tuin, beide kamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en föhn, een grote woonkamer met airconditioning en verwarming, een lcd-satelliet televisie, een keuken met een wasmachine en een droger.

Wens je een kamer in een townhouse? Kies dan in het boekingsproces bij accommodatie Vale del Rei voor een hotelkamer met balkon en je ontvangt een gratis upgrade naar een kamer in een villa of townhouse van Vale da Lapa.

Wens je een eigen townhouse, welke je niet hoeft te delen? Kies dan in het boekingsproces bij accommodatie Vale del Rei voor een suite en je ontvangt een gratis upgrade naar een townhouse van Vale da Lapa.

Klik hier om te boeken

Schoonmaak

Alle accommodaties worden twee keer per week schoongemaakt, de handdoeken en het linnengoed worden twee keer per week verschoond.