Club Barbarossa

Onze sapkuurlocatie vindt u in het zuidwesten van Turkije op het prachtige schiereiland van Kaş. In Club Barbarossa is alles tot in de puntjes geregeld en staat onze begeleiding met open armen voor u klaar.

Villa

In Club Barbarossa verblijft u in één van de vier villa’s waar u een eigen kamer inclusief badkamer heeft. Deze is voorzien van een televisie met de Nederlandse zender BVN, airconditioning en verwarming, een gratis kluisje, een douche of bad en föhn, waterkoker en een balkon of terras. Naast uw eigen kamer beschikt elke villa over gratis draadloos internet en een privézwembad. De hoofdvilla beschikt tevens over een woonkamer, op het terras van deze hoofdvilla vinden onze sapmomenten plaats.

Welk soort kamer u wenst, heeft u geheel voor het uitkiezen. De villa’s beschikken over kamers met landzicht en douche of bad, kamers met zeezicht en douche of bad en één mastersuite met privé tuin inclusief jacuzzi (op aanvraag).

Bij deze accommodatie is het belangrijk dat u goed ter been bent. Het bevindt zich in een bergachtig gebied en er zijn dan ook veel trappen aanwezig.

Klik hier om te boeken

De mastersuite biedt een jacuzzi op uw terras

Algemene ruimten

De sport- en sapmomenten vinden plaats in de algemene ruimten van de accommodatie. De zee speelt op deze locatie een grote rol bij onder andere de aquatraining, maar ook voor snorkelen en/of duiken. Om na het sporten heerlijk te ontspannen gaat u relaxen op de ligbedden op het platform aan zee of een boek lezen in één van de zitjes in de prachtige tuin. Actievelingen kunnen lekker het water op met een kano of een potje tafeltennis spelen met een medesapper.

Lees meer over de activiteiten in Turkije

Schoonmaak

Alle accommodaties worden drie keer per week schoongemaakt, de handdoeken worden drie keer per week en het linnengoed twee keer per week verschoond. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een kluisje binnen uw accommodatie.