Uw lichaam ontslakken, waarom is dat nodig?

Een ontslakkingskuur reinigt uw darmen en helpt om op een verantwoorde manier af te vallen. Bent u vaak moe, heeft u huidproblemen of problemen met de spijsvertering? Dankzij het ‘ontslakken’ wordt uw lichaam ontdaan van allerlei schadelijke stoffen die deze klachten kunnen veroorzaken.

Zie het ontslakken als het herstellen van uw gezondheid en het startpunt voor een gezondere leefstijl. Voedingsstoffen kunnen hierdoor weer optimaal worden opgenomen en dit zal ook een positieve invloed hebben op uw energieniveau én gemoedsrust.

Waarom moet u ontslakken?

Onze darmen zijn essentieel voor het opnemen van voedingsstoffen en daarmee van groot belang voor onze algehele gezondheid. Ondanks een groot zelf oplossend vermogen van het lichaam kunnen organen, zoals de darmen, door opgehoopte afvalstoffen niet optimaal functioneren. Opgehoopte afvalstoffen in de darmen noemen we ‘slakken’.

Met deze slakken worden afvalstoffen bedoeld die zich door de jaren heen in je lichaam hebben verzameld. Voorbeelden van slakken zijn nicotine, cafeïne, alcohol, pesticiden, zware metalen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Ontslakken zorgt ervoor dat deze stoffen uit uw lichaam worden verwijderd.

Een heerlijk ontspannen massage bij Health Holidays in Turkije

Waar kunt u ons ontslakkingsprogramma volgen?

Tijdens een Health Holiday in Portugal, Turkije of op het Canarische eiland Fuerteventura verwijdert u alle opgebouwde slakken op natuurlijke wijze uit uw lichaam. Tegelijkertijd komt u geheel tot rust en kunt u genieten van uw welverdiende vakantie. Maximaal ontslakken én afvallen gaat bij ons veel makkelijker dan bij u thuis.

Sapkuur Portugal, Turkije en Fuerteventura

Snel afvallen zonder honger

Afvallen is voor veel van onze gasten een prettig voordeel van de ontslakkingskuur. Hoeveel u afvalt is geheel afhankelijk van uw discipline en overgewicht. Gemiddeld vallen vrouwen een halve kilo en mannen zelfs één kilo per dag af.

Ontslakken betekent niet dat u honger moet lijden

Een groot misverstand is dat u niets te eten krijgt. U krijgt alleen geen vezels binnen, maar wel voldoende koolhydraten zodat u zich goed blijft voelen. Dankzij de samenstelling van onze sappen komen alle voedingsstoffen vrijwel direct in de bloedbaan terecht en blijft het hongergevoel beperkt.

Het resultaat van ontslakken?

Door het volgen van onze ontslakkingskuur geeft u uzelf lichamelijk en geestelijk een grote schoonmaak en als plezierig bijkomend effect geeft dat een prachtig lijf, een stralende teint en een hoeveelheid energie waar u versteld van staat.

Verbeterde doorbloeding en meer zuurstof

Door regelmatig te bewegen zet u de longen, het hart en alle andere spieren aan het werk om u te bevrijden van blokkades in uw organen, weefsels en energiehuishouding. Uw bloed krijgt hierdoor de kans om meer rode bloedlichaampjes aan te maken, die op hun beurt weer zorgen voor een betere zuurstoftoevoer naar alle organen. Onze ontslakkingskuur zorgt dan ook voor een algehele verbeterde doorbloeding, waardoor al uw organen weer beter functioneren en wat verlaging van de metabolische leeftijd betekent.

Vermindering van medicijnen en meer energie

Maar er kunnen nog meer positieve invloeden ontstaan, zoals het aanzienlijk verminderen of stoppen met medicatie tegen hoge bloeddruk en/of cholesterol en diabetes type 2. Of het eindelijk kunnen afkomen van een rook- en/of alcoholverslaving. U zult merken dat u meer energie heeft dan voorheen en dat u deze energie heel lang kunt gebruiken.

Zie het ontslakken als het herstellen van uw gezondheid en het startpunt voor een gezondere leefstijl. Voedingsstoffen kunnen hierdoor weer optimaal worden opgenomen en dit zal ook een positieve invloed hebben op uw energieniveau én gemoedsrust.