Kaş

Deze bijzondere plaats, direct gelegen aan de Middellandse Zee laat niemand onberoerd en heeft sporen van duizenden jaren geleden die aanstekelijk werken qua sfeer en entourage. Restaurantjes hebben bij Health Holidays het nakijken, maar de attractieve markt en heel goedkope boutiques hebben veel bijzonders te bieden. Gezellige straatjes, pleinen en fraaie schepen in de haven. Massatoerisme komt u hier niet tegen. Duikers, romantici en actieve vakantiegangers zetten hier de toon.

Op deze bestemming is het bergachtige 5,7 kilometerslange loopcircuit voor iedereen een ware uitdaging. Om 07.30 uur of eerder staat iedereen al te trappelen om met de looptraining van start te gaan en het krieken van de dag te zien. Het ochtendprogramma, inclusief de bodyshape, is al klaar voordat het echt warm wordt, zodat u de rest van de middag volop kunt genieten van uw vrije tijd.

Lees meer over de accommodatie

Bij Health Holidays in Turkije biedt het plaatsje Kas charmante winkelstraatjes met leuke boetieks.
Een villa van Health Holidays bij Club Barbarossa

Uitstapjes

Naast de sapkuur met het sportprogramma wilt u uiteraard ook heerlijk ontspannen of activiteiten ondernemen tijdens uw vakantie. Hiervoor biedt Kaş voldoende mogelijkheden. Er zijn leuke strandjes in de omgeving, u kunt gaan winkelen, de oudheden ontdekken in Patara, Xanthos en Myra of lopend naar de markt. Ook het maken van een boottocht, paragliden, snorkelen of duiken is hier mogelijk. Bij Club Barbarossa kunt u heerlijk genieten op de lounge- en/of strandbedden op het prachtige platform aan de Middellandse Zee. Voor meer ontspanning verricht een bezoek aan de Hammam wonderen voor uw lichaam en geest. U wordt gescrubd en verwend met een klassieke oliemassage.

De omgeving van Kaş biedt echter nog veel meer, bekijk hier welke activiteiten u kunt ondernemen.