Wij organiseren al 35 jaar gezondheidsvakanties

Komt u tot rust tijdens uw vakantie? Of heeft u de drang om vanaf uw vakantieadres te gaan werken, sociale contacten bij te houden en afspraken in te plannen?

Tijdens een vakantie bij Health Holidays kunt u de knop even helemaal omzetten. U zult uw gezondheid verbeteren dankzij de sapkuur in combinatie met ons  sportprogramma. Tegelijkertijd is er voldoende vrije tijd om heerlijk te genieten van uw welverdiende vakantie.

Wat houden onze gezondheidsvakanties in?

Tijdens deze vakantie sport u drie keer per dag en nuttigt u versgeperste sappen van groente en fruit. Normaliter eist uw spijsvertering de meeste energie van het lichaam, echter wordt deze nu als het ware stilgelegd. De energie die nu overblijft kan worden gebruikt om uw lichaam volledig te ontgiften.

Ons sportprogramma bestaat uit een looptraining, een bodyshape en een les aquajoggen, waaraan u op uw eigen niveau kunt deelnemen. U bent niet verplicht om alles mee te doen. Het motto tijdens onze gezondheidsvakanties is: ‘Alles mag, niets moet!’

gezondheidsreizen

Het resultaat van uw vakantie

Afvallen is voor veel van onze gasten een prettig voordeel van een gezondheidsvakantie. Vrouwen vallen gemiddeld een halve kilo per dag en mannen zelfs één kilo per dag af. Waar onze prioriteit echter ligt is dat uw lichaam wordt gereinigd tot in de diepste poriën, adertjes en de kleinste haarvaatjes.

Niet alleen voor het lichaam heeft een gezondheidsvakantie betekenis, ook uw geest heeft er veel baat bij. Even helemaal niets hoeven, voldoende tijd om bij te komen en te kunnen verwerken geeft een leeg hoofd en daarbij nieuwe energie.

Uw reisgenoten

U volgt deze afslankreis in een groep. Het gezelschap is altijd zeer gevarieerd. Mensen van alle leeftijden treft u bij ons aan, vele jongeren, heel verstandige zeventigers die alles uit het leven willen halen, zowel mannen als vrouwen, individuen en duo’s. Het grootste gedeelte van onze gasten reist alleen. Hierdoor is de gezondheidsvakantie ook nog eens een gezellig avontuur, waarbij u in korte tijd veel nieuwe mensen ontmoet. Er worden vriendschappen voor het leven gesloten.

Bestemmingen

Als reisorganisatie van gezondheidsvakantieszorgen wij ervoor dat u kunt ontstressen. Daarom organiseren wij de gehele sapkuurreis van vertrek tot thuiskomst voor u. Onze gezondheidsreizen vinden plaats op prachtige bestemmingen zoals de Algarve in Portugal, het charmante Kaş in Turkije en het gezellige Corralejo op het Canarische eiland Fuerteventura.

Wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, zodat u met een gezond verstand en een gerust hart bij ons kunt boeken.

Reisbegeleiding

Uw gezondheidsvakantie wordt verzorgd door professionele Nederlandstalige begeleiding. Bij uw reisbescheiden ontvangt u uitgebreide informatie over de sapkuur met het sportprogramma en de bijbehorende afbouwperiode. Tijdens de periode voor vertrek dient u uw eetpatroon aan te passen, zodat uw lichaam alvast kan wennen, eventuele ontwenningsverschijnselen minder groot en de effecten van Health Holidays nog positiever zullen zijn.

Ter plaatse krijgt u een intakegesprek met onze sportbegeleiding, zodat uw medische achtergrond, mentale welzijn en einddoelen bij hen bekend zijn. Om de resultaten van uw gezondheidsvakantie bij thuiskomst vast te kunnen houden, ontvangt u gedurende de reis verschillende gezondheidsadviezen en tips.

We adviseren u ook over gezonde voeding en het opbouwen van uw voeding thuis. Uw ingewanden hebben namelijk ook de vakantie van hun leven gehad en vinden het bij thuiskomst wel zo prettig om geleidelijk weer voor u aan de slag te gaan. Daardoor blijft u zich ook prettig voelen en bent u beter opgewassen tegen alle spanningen die het leven met zich meebrengt.

Wenst u één-op-één begeleiding? Ook dat is mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Wat is inbegrepen?

Onze gezondheidsvakanties zijn te boeken vanaf 999,- voor een 8-daagse reis. In de reissom zijn de volgende aspecten standaard inbegrepen:

  • Vlucht inclusief handbagage
  • Transfer vanaf de luchthaven naar de accommodatie en vice versa
  • Verblijf in de door u gekozen type kamer
  • Sapkuur en sportprogramma onder professionele Nederlandstalige begeleiding
  • Persoonlijk intakegesprek en eindevaluatie
  • Onbeperkt water en kruidenthee
  • Uitgebreide informatie voorafgaand aan / gedurende de reis en bij thuiskomst
  • Goedgevulde healthybag voor uw terugreis
  • Zekerheid en (financiële) garantie van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Daarnaast kunnen er per bestemming extra aspecten bij de reissom zijn inbegrepen. Denk hierbij aan draadloos internet, entree tot de Day Spa of leuke uitstapjes.

Wilt u meer weten over het programma, de bestemmingen en de accommodaties van onze gezondheidsvakanties? Lees hier meer!