Corralejo

Onze veelzijdige bestemming Corralejo is het mooiste vakantieoord van Fuerteventura. Het biedt een levendige haven en een grote keuze aan winkels. De Canarische Eilanden hebben lage btw tarieven, namelijk 7%. Hierdoor zijn textiel, parfum, sieraden en elektronica in veel winkels aantrekkelijk geprijsd. Er is een hoofdstraat vol kleurrijke bloemen, een aantrekkelijk stadsplein en een grotendeels verkeersvrij gebied. Op de meeste avonden is er vrij entertainment op het hoofdplein. Hier vindt u onder andere flamenco, Canarische dans en live muziek.

Lees meer over de accommodatie Barceló Corralejo Bay

Corralejo op het Canarische eiland Fuerteventura biedt prachtige uitzichten.

Uitstapjes

De stad heeft twee schattige zandstranden, namelijk het Galera strand en een kleiner strand nabij de stadspier. Deze zijn op loopafstand van de accommodatie en monden uit in de Grandes Playas. Dit bestaat uit 12 kilometer ononderbroken, fijn witzand, een helderblauwe zee en spectaculaire duinstranden. Hier kunt u heerlijk zwemmen, zonnebaden en wandelen.

Naast zonnebaden en zwemmen zijn activiteiten als wind- en kitesurfen, diepzeeduiken en jetskiën hier ook erg populair. Tevens kunt u met de bus of een huurauto ontdekken hoe fascinerend en ruig dit eiland is. Daarnaast zijn er ook mountainbikes te huur, zodat u uw vakantie nóg sportiever kunt maken.

De omgeving van Corralejo biedt echter nog veel meer, bekijk hier welke activiteiten u zoal kunt ondernemen.