Al 35 jaar gezondheidsreizen

Een gezondheidsreis is een ontspannende vakantie waarbij u niets moet, behalve genieten. Health Holidays is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het organiseren van gezondheidsreizen naar Portugal, Turkije en het Canarische eiland Fuerteventura. Er is voldoende vrije tijd om tot rust te komen en er worden, naast het programma, leuke vrijblijvende activiteiten aangeboden.

Waarom een gezondheidsreis boeken?

Dankzij de gezondheidsreizen van Health Holidays zult u zich weer vele jaren jonger voelen. U geeft uzelf lichamelijk en geestelijk een grote schoonmaak en dat resulteert in een prachtig lijf, een stralende teint en een hoeveelheid energie waar u versteld van staat. Uw reuk- en smaakpapillen verbeteren en uw huid en haren zullen stralen!

Afvallen is voor veel van onze gasten een prettig voordeel. Hoeveel u afvalt is geheel afhankelijk van uw discipline en overgewicht. Gemiddeld vallen vrouwen een halve kilo en mannen zelfs één kilo per dag af.

Een heerlijk ontspannen massage bij Health Holidays in Turkije

Het resultaat van uw gezondheidsreis

Tijdens uw gezondheidsreis volgt u een sapkuur met een sportprogramma. De sappen zijn zo samengesteld dat u alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. De sapkuur zorgt ervoor dat u uw lichaam op verantwoorde wijze kunt ontgiften, zodat alle organen weer optimaal kunnen functioneren. Door regelmatig te bewegen zet u de longen, het hart en alle spieren aan het werk om u te bevrijden van blokkades in uw organen, weefsels en energiehuishouding. Uw bloed krijgt nu de kans om meer rode bloedlichaampjes aan te maken, die op hun beurt weer voor een betere zuurstoftoevoer naar alle organen zorgen.

Dit alles zorgt ervoor dat u weer lekker in uw vel gaat zitten, negatieve gedachten en lusteloosheid verdwijnen en u bij thuiskomst bruist van de nieuwe energie.

U zult zich weer vele jaren jonger voelen. Overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, schildklier- en huidproblemen, maar ook diabetes type 2 worden tijdens onze gezondheidsreizen aangepakt. Een gezondheidsreis is eveneens een perfecte start om eindelijk af te komen van een rook-, alcohol- en/of drugsverslaving. Ondervindt u een burn-out? Kom bij ons tot rust en geniet! U zult merken dat u veel meer energie krijgt dan voorheen en dat u deze energie nog maanden kunt gebruiken.

gezondheidsreizen

Uw gezondheidsreis tot in de puntjes geregeld

Wij verzorgen de complete gezondheidsreis. U hoeft zelf niets te regelen, want ook de vlucht & transfer zijn inbegrepen. Tijdens uw reis met Health Holidays hoeft u nergens aan te denken, wij leggen u compleet in de watten. Bijslapen, een boek lezen, zonnebaden, wandelen, winkelen, dit kan allemaal op elk moment dat u dit wenst. Onze professionele medewerkers zijn Nederlandstalig en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Laat u verwennen door middel van een heerlijke massage of ontdek de omgeving via de talrijke uitstapjes. Met ruim 35 jaar ervaring bent u ervan gegarandeerd dat wij de organisatie tot in de puntjes hebben verzorgd en dat u heerlijk kunt ontspannen. Laat eens alle controle los en ervaar hoe verademend dit kan zijn!

Benieuwd naar onze bestemmingen?

Ontmoet vrienden voor het leven

Veel van onze gasten reizen alleen. Zoek daarom niet langer naar een reisgenoot om dit avontuur te ontdekken en ga gerust een keer alleen op vakantie. Onze gezondheidsreizen zijn een prima gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Vriendschappen voor het leven worden gesloten en de kans is groot dat u volgend jaar nogmaals samen op vakantie gaat. Ons motto is ‘Alles mag, niets moet!’

Bij Health Holidays kunt u verschillende services bijboeken.