Darmreiniging met een sapkuur

Uw darmen zijn belangrijk voor uw gezondheid, aangezien dit de plek is waar de opname van voedingsstoffen begint. Hiermee liggen de darmen aan de basis van een balans of disbalans in uw hormoonhuishouding, een sterk of een zwak immuunsysteem, een versnelde veroudering of juist verjonging van uw lichaam.

Een darmreiniging is een weldaad voor uw hele lichaam, want gezonde darmen dragen bij aan een gezond lichaam én een gezonde geest. Bij de meeste mensen is de darmflora er helaas slecht aan toe. Dit komt voornamelijk door hun levensstijl en de samenstelling van het voedsel. Heeft u last van obstipatie, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid of krampen? Dan kan een darmreiniging de oplossing zijn.

Een darmreiniging via een darmspoeling? Liever niet!

Er zijn veel verschillende manieren voor een darmreiniging. Denk aan een klysma, een hoge darmreiniging, colonhydrotherapie en laxeermiddelen. Vaak worden deze darmspoelingen gedaan om van bepaalde problemen met de stoelgang af te komen. Denk hierbij aan obstipatie, onrustige darmen of buikkrampen. Het nadeel van een darmspoeling is echter dat het ook de goede darmflora wegspoelt.

Een heerlijk ontspannen massage bij Health Holidays in Turkije

Wat is het effect van een darmreiniging?

Dankzij ons programma krijgen uw darmen de kans om zichzelf grondig te reinigen. Dit leidt tot verbeterde voedselopname, innerlijke rust, beter slapen, verbeterde bloeddruk, betere lichaamsgeur, het verdwijnen van onzuiverheden op uw huid en nog veel meer positieve effecten.

Ontgiften tijdens het programma van Health Holidays

Reinig uw darmen van binnenuit

Een darmreiniging kan het beste van binnenuit plaatsvinden. Uw lichaam heeft hiervoor zelf de juiste middelen. Alleen moet uw lichaam wel de mogelijkheid krijgen deze middelen te gebruiken. Onze spijsvertering vereist de meeste energie van het lichaam. In onze huidige maatschappij blijven we de hele dag door eten en daarbij nemen wij ook nog eens niet de meest natuurlijke voeding tot ons.

Tijdens onze sapkuur nuttigt u alleen versgeperste sappen op natuurlijke basis (uit groente en fruit) zónder vezels. Het grote voordeel hiervan? Maximale rust voor uw darmen, dé optimale kans voor een volledige darmreiniging!

Bruis van energie!

Tijdens de reis worden uw darmen volledig gereinigd, verbetert u uw algehele gezondheid en kunt u tegelijkertijd genieten van uw welverdiende vakantie. Er is voldoende vrije tijd om tot rust te komen. Bovendien worden er, naast het sportprogramma, leuke vrijblijvende activiteiten aangeboden. Een Health Holiday is een ontspannende vakantie, waarbij u niets moet, behalve genieten en regelmatig bewegen.

Lees meer