Uw lichaam ontgiften, waarom is dat nodig?

Bent u moe, lusteloos en heeft u geen energie? Dan is het verstandig om uw lichaam te ontgiften.

In onze huidige, westerse maatschappij krijgen we veel gifstoffen binnen, onder andere via onze voeding en via de vervuiling in de lucht. Deze hebben een belangrijke invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarnaast gunnen we onszelf geen rust en hebben we tal van zelf opgelegde (sociale) verplichtingen, waardoor het lichaam geen kans krijgt zich van alle gifstoffen te ontdoen. Hierdoor raakt men snel mentaal en fysiek uit balans, waardoor ziekten zoals hoge bloeddruk/ cholesterol, huidziekten, schildklieraandoeningen, diabetes type 2 en een burn-out op de loer liggen.

Waarom helpt een Health Holiday bij het ontgiften?

U ontgift uw lichaam dankzij onze sapkuur gecombineerd met een sportprogramma. Onze sappen hebben een ontgiftende invloed. Hiermee bedoelen we dat stapeling van mineralen wordt opgelost. Naast de sappen nuttigt u de gehele dag onbeperkt water en kruidenthee. Door veel water of kruidenthee te drinken ontdoet uw lichaam zich snel van de schadelijke en giftige afvalstoffen. Deze stoffen komen vrij bij vetverbranding tijdens het sportprogamma.

Door regelmatig te bewegen middels het sportprogramma zet u de longen, het hart en alle andere spieren aan het werk om u te bevrijden van blokkades in uw organen, weefsels en energiehuishouding.

Een heerlijk ontspannen massage bij Health Holidays in Turkije

Waar kunt u ons programma volgen?

Tijdens een Health Holiday in Portugal, Turkije of op het Canarische eiland Fuerteventura verwijdert u alle opgebouwde gifstoffen in uw lichaam op een natuurlijke wijze. Tegelijkertijd komt u geheel tot rust en kunt u genieten van uw welverdiende vakantie. Maximaal ontgiften én afvallen gaat bij ons veel makkelijker dan bij u thuis.

Ontgiften tijdens het programma van Health Holidays

Wat levert het ontgiften u op?

 1. Meer zuurstof in uw lichaam
  Dankzij het ontgiften krijgt uw bloed de kans om meer rode bloedlichaampjes aan te maken, die op hun beurt weer zorgen voor een betere zuurstoftoevoer naar alle organen. Ons programma zorgt dan ook voor een algehele verbeterde doorbloeding, waardoor al uw organen weer beter functioneren en wat verlaging van de metabolische leeftijd betekent.
 2. Vermindering van medicatie
  Gereinigde klieren krijgen weer een betere hormoonproductie. Hierdoor kunnen nog meer positieve invloeden ontstaan, zoals het aanzienlijk verminderen of stoppen met medicatie tegen hoge bloeddruk en/of cholesterol en diabetes type 2.
 3. Afvallen
  Afvallen is voor veel van onze gasten een prettig voordeel van de reis. Hoeveel u afvalt is geheel afhankelijk van uw discipline en overgewicht. Gemiddeld vallen vrouwen tijdens een Health Holiday een halve kilo en mannen zelfs één kilo per dag af.

Waar onze prioriteit echter ligt, is dat alle energie gebruikt kan worden om uw lichaam tot in de diepste poriën en de kleinste adertjes en haarvaatjes te ontgiften. U geeft uzelf lichamelijk en geestelijk een grote schoonmaak en als plezierig bijkomend effect geeft dat een prachtig lijf, een stralende teint en een hoeveelheid energie waar u verstelt van staat.

Krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen?

Van alle functies van het menselijke lichaam eist uw spijsvertering de meeste energie. Iedereen herkent wel het slaperige gevoel na een late of (te) grote maaltijd. Dit komt doordat alle energie wordt gebruikt voor de verwerking van het voedsel. Onze sappen zijn véél minder belastend voor uw spijsvertering. De energie die u nu overhoudt komt nu geheel ten goede aan het ontgiften van uw lichaam. U zult versteld staan van de extra energie en het grandioze tegenovergestelde gevoel van zwaar tafelen.

Alleen door rauwe en verse sappen kunt u uw lichaam geheel en goed ontgiften. Een groot misverstand is dat u tijdens een sapkuur niets te eten of niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. De sappen zijn zo samengesteld dat u alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Het bevat alle vitamines, mineralen en aminozuren die een mens nodig heeft. De sappen bevatten voldoende koolhydraten, zodat u zich goed blijft voelen.

In onze sappen zitten geen vezels, waardoor:

 1. De sappen heel snel de darmwand kunnen passeren en alle voedingsstoffen vrijwel direct in de bloedbaan terecht komen.
 2. De sappen volledig opneembaar zijn, zodat u aanzienlijk minder nodig heeft dan van vaste voeding.
 3. Het hongergevoel beperkt blijft en op een gezonde manier veel afvallen in een kort tijdsbestek mogelijk is.