Afvallen met een sapkuur

Wilt u afvallen door middel van een sapkuur? Dan bent u bij Health Holidays aan het juiste adres. Sinds 1985 organiseren wij het gehele jaar door detoxkuren naar Portugal, Turkije en het Canarische eiland Fuerteventura. Onze detoxkuur bestaat uit een sapkuur met een sportprogramma.

Tijdens de sapkuur nuttigt u enkel versgeperste sappen van groente en fruit, water en kruidenthee. Het sportprogramma bestaat uit een looptraining, een bodyshape en een les aquajoggen. Het sportprogramma vindt plaats in de ochtend en de namiddag, zodat u voldoende vrije tijd heeft om te genieten van uw vakantie.

Afvallen op een gezonde manier

De sapkuur is zo samengesteld dat u alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. De versgeperste sappen bevatten alle vitamines, mineralen en aminozuren die een mens nodig heeft. Tijdens de sapkuur krijgt u genoeg koolhydraten binnen, zodat u zich goed blijft voelen en het hongergevoel beperkt blijft.

In de sappen van onze sapkuur zitten geen vezels. Hierdoor passeren de sappen heel snel de darmwand, alle voedingsstoffen komen vrijwel direct in de bloedbaan. De sappen zijn volledig opneembaar, waardoor u er aanzienlijk minder van nodig hebt dan van normale voeding. Hierdoor is veel afvallen op een gezonde manier in een korte tijd mogelijk.

Aquajoggen tijdens uw sapvastenkuur bij Health Holidays in Portugal

Het resultaat van de sapkuur

De sapkuur heeft dus een reinigende, ontslakkende invloed. Daarmee bedoelen we dat mineraalstapelingen worden opgelost, wat een grote schoonmaak van uw gehele lichaam betekent. Bovendien kunt u tijdens de sportmomenten met behulp van een hartslagmeter zeer gericht trainen in de vetverbandingszone, zodat u zoveel mogelijk zult afvallen.

Hoeveel kilo raakt u kwijt?

Hoeveel u kunt afvallen tijdens de sapkuur is afhankelijk van uw discipline en overgewicht. Gemiddeld vallen vrouwen een halve kilo per dag en mannen zelfs één kilo per dag af. Indien u niet wilt afvallen, maar wel onze sapkuur wilt volgen, dan kan dit natuurlijk ook. Het is mogelijk om extra sappen te nuttigen, waardoor u minimaal zult afvallen.

Nog meer positieve effecten…

Naast afvallen, kunnen er nog meer positieve resultaten ontstaan. De sapkuur zorgt voor een algehele verbeterde doorbloeding, waardoor al uw organen weer beter gaan functioneren en wat verlaging van biologische leeftijd betekent. Ook zult u merken dat uw reuk- en smaakpapillen verbeteren en dat uw huid en haren weer glanzen.

Ook uw geest heeft veel baat bij een vakantie. Even helemaal niets hoeven, voldoende tijd om bij te komen en te kunnen verwerken geeft een leeg hoofd en daarbij nieuwe energie.

Uw reisgenoten

Iedereen kan bij Health Holidays een sapkuur volgen. Het gezelschap is altijd zeer gevarieerd. Mensen van alle leeftijden treft u bij ons aan, vele jongeren, heel verstandige zeventigers en zelfs tachtigers die alles uit het leven willen halen, zowel mannen als vrouwen, individuen en duo’s. Het grootste gedeelte van onze gasten reist alleen.

Bestemmingen

Als reisorganisatie van gezondheidsvakanties zorgen wij ervoor dat u kunt ontstressen. Daarom organiseren wij de gehele sapkuurreis van vertrek tot thuiskomst voor u. Onze gezondheidsreizen vinden plaats op prachtige bestemmingen zoals de Algarve in Portugal, het charmante Kaş in Turkije en het gezellige Corralejo op het Canarische eiland Fuerteventura.

Wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, zodat u met een gezond verstand en een gerust hart bij ons kunt boeken.

Reisbegeleiding

Wanneer u een detoxkuur bij Health Holidays boekt, krijgt u uitgebreide documentatie over de sapkuuren het sportprogramma. Uiteraard begeleiden wij u ook voorafgaand aan en na afloop van uw sapkuurmet een afbouw- en opbouwperiode.

Ter plaatse krijgt u een intakegesprek met onze zeer betrokken Nederlandstalige begeleiding, zodat uw medische achtergrond, mentale welzijn en einddoelen bij hen bekend zijn. Tijdens dit intakegesprek worden tevens uw bloeddruk en hartslag gemeten en uw lichaam gewogen. Op deze manier kunnen zij u de persoonlijke aandacht bieden die u nodig heeft.

Wenst u één-op-één begeleiding? Ook dat is mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Wat is inbegrepen?

Een sapkuur vakantie is te boeken vanaf € 999,- voor een 8-daagse reis. In de reissom zijn de volgende aspecten standaard inbegrepen:

  • Vlucht inclusief handbagage
  • Transfer vanaf de luchthaven naar de accommodatie en vice versa
  • Verblijf in de door u gekozen type kamer
  • Sapkuur en sportprogramma onder professionele Nederlandstalige begeleiding
  • Persoonlijk intakegesprek en eindevaluatie
  • Onbeperkt water en kruidenthee
  • Uitgebreide informatie voorafgaand aan / gedurende de reis en bij thuiskomst
  • Goedgevulde healthybag voor uw terugreis
  • Zekerheid en (financiële) garantie van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Daarnaast kunnen er per bestemming extra aspecten bij de reissom zijn inbegrepen. Denk hierbij aan draadloos internet, entree tot de Day Spa of leuke uitstapjes.

Wilt u meer weten over het programma, de bestemmingen en de accommodaties van onze gezondheidsvakanties? Lees hier meer!