Rodekool met appelstroop en peer

Ingrediënten voor 2 personen
– 1 halve rode kool
– 2 peren
– 2 eetlepels appelstroop
– 2 eetlepels kokosolie
– 2 runderschnitzels
– 2 avocado’s
– peper, zout, koriander
– olijfolie

Bereidingswijze
1. Snijd de rode kool in stukjes.
2. Verwarm de kokosolie in een wok en voeg de rode kool toe. Laat 15 minuten smoren met een deksel op de pan. Af en toe roeren. Snijd ondertussen de peren in stukjes.
3. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het vlees gaar.
4. Snijd de avocado’s in reepjes en strooi er zout, peper en koriander overheen.
5. Verdeel de appelstroop en de stukjes peer over de rode kool.
6. Maak de borden op.

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen