Red cabbage with apple syrup and pear

Ingredients for 2 persons
– 1 half red cabbage
– 2 pears
– 2 tablespoons of apple syrup
– 2 tablespoons of coconut oil
– 2 beef schnitzels
– 2 avocados
– pepper, salt, coriander
– olive oil

Preparation method
1. Cut the red cabbage into pieces.
2. Heat the coconut oil in a wok and add the red cabbage. Let it simmer for 15 minutes with a lid on the pan. Stirring occasionally. In the meantime cut the pears into pieces.
3. Heat some olive oil in a pan and fry the meat.
4. Cut the avocados into strips and sprinkle salt, pepper and coriander over them.
5. Spread the apple syrup and the pear slices over the red cabbage.
6. Make the plates.

juli 20, 2018

Rodekool met appelstroop en peer

Ingrediënten voor 2 personen
– 1 halve rode kool
– 2 peren
– 2 eetlepels appelstroop
– 2 eetlepels kokosolie
– 2 runderschnitzels
– 2 avocado’s
– peper, zout, koriander
– olijfolie

Bereidingswijze
1. Snijd de rode kool in stukjes.
2. Verwarm de kokosolie in een wok en voeg de rode kool toe. Laat 15 minuten smoren met een deksel op de pan. Af en toe roeren. Snijd ondertussen de peren in stukjes.
3. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het vlees gaar.
4. Snijd de avocado’s in reepjes en strooi er zout, peper en koriander overheen.
5. Verdeel de appelstroop en de stukjes peer over de rode kool.
6. Maak de borden op.

juli 19, 2018