Kip met avocado hapjes

Ingrediënten
– 100 gram kipfilet in reepjes
– 1 rijpe avocado
– 1 eetlepel pijnboompitten, droog geroosterd in een koekenpan
– 1 klein sjalotje, gesnipperd
– peper
– 1 tomaat
– 1 komkommer
– (olijf)olie om in te bakken
– 1 eetlepel citroensap
– zout en peper
Nodig: Prikkertjes

 

Bereidingswijze
1. Bak de kipreepjes bruin in een beetje olie. Voeg naar smaak zout en peper toe.
2. Ontvel de tomaat en snij het vruchtvlees in blokjes.
3. Schaaf de komkommer in lange repen, hiervoor kun je een kaasschaaf gebruiken.
4. Verwijder de schil en pit van de avocado. Prak het vruchtvlees met het citroensap fijn. Meng de tomatenblokjes, pijnboompitten en sjalotjes door het vruchtvlees heen.
5. Bestrijk de komkommerrepen met het avocadomengsel en verdeel de kip erover. Rol het geheel op en zet vast met een prikkertje.

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen