Kim Op Reis Deel 3: “Het leven na een detoxvakantie”

Tijdens een detoxvakantie ben je 24/7 bezig met voedsel, bewegen en tot rust komen. Maar dan kom je thuis en moet je je goede gedrag volhouden in combinatie met een drukke agenda en een wereld vol verleidingen. Benieuwd of ik me staande weet te houden?

Home sweet home

De eerste dagen thuis na de detoxreis van Health Holidays zijn eigenlijk best makkelijk. Ik kom zaterdagnacht aan en ga direct naar bed. Zondag regent het in Nederland en toch ga ik hardlopen. Ik vind mezelf een ontzettende bikkel. Ik ontbijt met wat fruit uit het afscheidstasje dat ik bij vertrek uit Turkije van de mensen van Health Holidays heb gekregen. Vervolgens koop ik de supermarkt leeg. Honderd euro verder heb ik een flinke voorraad aan groenten en fruit, en ja, ook twee flessen wijn en repen Tony Chocolonely. Gewoon omdat het kan. Toch blijven de wijn en de chocolade nog een dikke week onaangeraakt. Mijn eerste wijntje komt pas na vijf dagen bij een wijnproeverij, waarbij ik alle wijn netjes uitspuug in het emmertje. Dat heb ik echt nog nooit gedaan! Ik vind ze niet eens lekker. Bizar.

Lees hier meer over de blog van Kim Op Reis

Vragen over de reizen van Health Holidays? Bekijk hier snel alle veelgestelde vragen!

maart 27, 2018