Groene asperge salade met walnoot en feta

Ingrediënten
– 350 gram groene asperges
– 180 gram kerstomaatjes
– 50 gram feta kaas
– 20 gram walnoten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel balsamico azijn
– peper en zout

Bereidingswijze
1. Vul de waterkoker en zet aan.
2. Snijd aan de onderkant van de groene asperges ongeveer 4 cm weg.
3. Snijd de rest in stukken van 4 cm en doe in een ruime kom.
4. Giet het kokende water er overheen en laat 2 minuten staan.
5. Halveer ondertussen de tomaatjes.
6. Giet de asperges af en doe de tomaatjes bij de asperges in de kom.
7. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met peper en een klein beetje zout.
8. Verdeel over twee borden en brokkel de feta kaas erover, verdeel de walnoten en maak het af met een scheutje balsamico azijn.

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen