Wat gebeurt er tijdens een Health Holiday in mijn lichaam?

Iedereen wil meer energie hebben. Van alle functies van het menselijk lichaam eist uw spijsvertering de meeste energie. U herkent wel het slaperige gevoel na een late of (te) grote maaltijd. Dit komt, doordat alle energie wordt geconcentreerd op de verwerking van het voedsel.

Hoe fijner groenten en fruit in onze spijsverteringstelsel terecht komen, des te meer profijt ons lichaam ervan heeft. Bij Health Holidays consumeert u uitsluitend geconcentreerde sappen, geperst uit verse groenten en vers fruit. Hierin zitten geen vezels. Daardoor kunnen de sappen heel snel de darmwand passeren en komen alle voedingstoffen vrijwel direct in de bloedbaan. Uw lichaam is geen energie kwijt aan uw spijsvertering en kan deze energie gebruiken om uw lichaam tot in de diepste poriën en kleinste adertjes te reinigen.

Het drinken van kruidenthee en mineraalwater helpt om alle afval uit uw binnenste te spoelen. Door regelmatig te bewegen zet u de longen, het hart en alle spieren aan het werk om u te bevrijden van blokkades in uw organen, weefsels en energiehuishouding. Uw bloed krijgt nu de kans om meer rode bloedlichaampjes aan te maken, die op hun beurt weer voor een betere zuurstoftoevoer naar alle organen zorgen. U geeft uzelf lichamelijk en geestelijk een grote schoonmaak en als plezierig bijkomend effect geeft dat een prachtig lijf, een stralende teint en een hoeveelheid energie waar u versteld van staat!

november 8, 2016