Waarom is een Health Holiday goed voor mij?

Health Holidays biedt de absolute uitkomst voor wie zich sprankelend goed wil voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is de beste start voor een nieuw leven, doordat bloed- en lymfevaten gereinigd worden en alle organen een betere doorbloeding krijgen. Zichtbaar knappen mensen dagelijks enorm op en medicijngebruik kan vaak verminderd of gestopt worden. Wanneer u deelneemt aan de sapkuur en het sportprogramma van Health Holidays heeft u daar aantoonbaar voor langere tijd baat van. Vele kilo’s afvallen en ongemerkt stoppen met roken en/of andere verslavingen is een prettig bijproduct. Nog een voordeel is dat u zich bewust wordt van uw gezondheid en u de door Health Holidays verkregen energie zo lang mogelijk wilt vasthouden.

De mens is eenvoudigweg niet gebouwd voor het eten van verhit voedsel.
In de natuur is de mens het enige wezen dat zijn voedsel verhit en vele wijdverspreide ziektes zoals kanker, hartklachten en diabetes komen dan ook alleen voor bij de mens. Door eten te verhitten verdwijnen op zeer snelle wijze de essentiële vitamines, aminozuren en vooral enzymen, waardoor u deze belangrijke voedingsstoffen mist. Bovendien wordt bij het verhitten van eten de moleculaire structuur van voedsel veranderd en wordt het toxisch. Deze toxische elementen komen in uw lichaam terecht en hechten zich in weefsel, vaten en organen en veroorzaken in de loop der jaren allerlei soorten lichamelijke klachten zoals het niet lekker in uw vel zitten, koude handen en/of voeten, aderverkalking, maagdarmstoornissen, astma, huidproblemen enz. De gemiddelde menselijke weerstand tegen stress en ziekten neemt schrikbarend af en inmiddels is wel gebleken dat veel medische behandelingen de oorzaak van lichamelijke en geestelijke klachten niet wegnemen.

Hoewel het menselijke lichaam zeer flexibel en zelfregulerend is en het vele jaren de gevolgen van het ziekmakende voedsel kan bestrijden, zal op een gegeven moment uw lichaam ook de verwoestende gevolgen van uw eetpatroon niet meer aankunnen. Essentiële organen en vaten raken verstopt door een dikke laag plaque, waardoor er geen optimale doorbloeding kan plaatsvinden. Met als effect een verstoring in uw stofwisseling, bloedarmoede, hoog cholesterolgehalte, jicht, hoge bloeddruk, schildklierproblemen, lusteloosheid, overgewicht. Dit zijn allemaal vervelende gevolgen van een tekort aan biologische mineralen en verstoorde hormoonhuishouding, omdat slecht doorbloedde klieren slecht functioneren. Voedingsstoffen kunnen het makkelijkste uit rauwe, onbewerkte groenten en fruit opgenomen worden. En hoe fijner die groenten en fruit in onze spijsverteringstelsel komen, des te meer profijt ons lichaam daarvan heeft. Vandaar dat u bij Health Holidays versgeperste en zeer geconcentreerde sappen krijgt, want dan hoeven de ingewanden niet meer aan het werk. De sappen passeren heel snel de darmwand en alle voedingsstoffen komen vrijwel direct in de bloedbaan.

Na enkele dagen sapvasten zult u merken dat het hongergevoel uitblijft, omdat uw lichaam alle benodigde stoffen in optimale vorm binnenkrijgt. Uw lichaam krijgt eindelijk de gelegenheid om alle afval te verwijderen.
Een Health Holiday is een sapkuurvakantie waarop u niets moet, behalve genieten en regelmatig bewegen.

november 8, 2016