Waarom boeken bij Health Holidays?

Omdat de sapkuur met het sportprogramma van Health Holidays zo ontzettend goed voor u is!
Laten we eerlijk wezen: wat betekent een week of langer enkel leven op sappen en veel bewegen nu op een mensenleven? Zeker als u ongemerkt overtollig gewicht verliest en/of van uw rook-, alcohol-, koffie- en/of medicijnverslaving kan genezen. Bij terugkomst in uw eigen omgeving zal het iedereen opvallen hoe goed u zich voelt en dat u dat ook uitstraalt. Het mooiste komt nog: u zult nog maanden kunnen genieten van uw verbeterde conditie en onbewust in beweging willen blijven.

  • Rob Kasper Ligthart, erkend gezondheidsfilosoof, heeft in 1985 de sapkuur met het sportprogramma ontwikkeld. Inmiddels organiseren wij al 38 jaar deze spectaculaire gezondheidsreizen, waardoor u bij ons de meeste ervaring en kennis zult vinden.
  • Wij zijn lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit biedt u zekerheid, zodat u met een gerust hart en een gezond verstand kunt boeken.
  • U kunt het gehele jaar wekelijks met ons mee naar 1 van onze 3 locaties, wij bieden ú de keuze.
  • Onze bestemmingen bieden altijd een aangenaam warm klimaat. Dit is essentieel en bevordert het ontgiften. Geen extreme hitte, dit is onverantwoord voor een sapkuur met een sportprogramma.
  • De sappen zijn zodanig samengesteld, dat u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Alleen door rauwe en verse sappen kunt u uw lichaam geheel en goed reinigen, dat is dan ook datgene wat wij u bieden.
  • Wij nemen alle tijd voor uw vragen en staan u graag te woord!
november 9, 2016