Voor wie is een Health Holiday geschikt?

Iedereen kan zich aanmelden. Het gezelschap is altijd zeer gevarieerd. Mensen van alle leeftijden treft u bij ons aan, vele jongeren, heel verstandige zeventigers die alles uit het leven willen halen, zowel mannen als vrouwen, individuen en duo’s. Het grootste gedeelte van onze gasten reist alleen. Met gelijkgestemde zielen zult u deze zeer gezonde en gezellige kuurreis gaan ondervinden. Zieke mensen, gezonde mensen, slank of volslank, iedereen heeft baat bij een sapkuur. Bij medicijngebruik bevelen wij u wel aan om altijd, voordat u boekt, uw behandelend arts te raadplegen en eventueel te verwijzen naar deze website!

U bent niet verplicht om aan alle activiteiten mee te doen. Uiteraard adviseren wij u dit wel te doen, want op deze manier bereikt u het meeste effect. Tevens bevelen wij u aan tot het einde van uw sapvastenvakantie door te gaan met de sapkuur en dagelijks alle sappen te nuttigen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid, wanneer u besluit niet alle sappen of niet de gebruikelijke samenstelling van de sappen te nuttigen.

Iedereen die nog redelijk ter been is kan meedoen. Voor personen met een erg slechte conditie kan een aangepast programma worden samengesteld. Wanneer u niet aan alle activiteiten kunt meedoen, kunt u zich ook gewoon aanmelden bij Health Holidays. De sapkuur doet eigenlijk het meeste werk. Bewegen, in welke frequentie of op welk niveau dan ook, intensiveert het ontgiften en het revitalisatieproces.

Onze ervaring leert dat Health Holidays een prima start is voor nieuw leven, want het levert vaak een verbetering in de hormoonhuishouding op. Hoge bloeddrukpatiënten knappen zienderogen op, net als diabetespatiënten. Overgangsklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. En als u alleen maar gewicht wilt verliezen, dan bent u bij Health Holidays ook aan het juiste adres. Toch draait het bij ons niet uitsluitend om gewichtsverlies, het gaat om het herstellen van uw gezondheid. Vol langdurige energie, enorm opgeknapt en met een opgeruimd gemoed keert u naar huis.

Wanneer u één op één begeleiding wenst, dan is dit uiteraard ook mogelijk.
Vraag dan telefonisch of per e-mail een Personal Health Holiday aan en wij maken een reis op maat voor u.

november 9, 2016