Egg wraps

Ingredients for 4 wraps
– 5 eggs
– 3 tablespoons of almond flour
– 1.5 teaspoon of herbs to taste (eg paprika powder, or Italian herbs)
– Celtic sea salt and freshly ground pepper, to taste
– coconut oil, for baking
Filling for 4 wraps
– avocado, in slices
– cucumber, in strips
– tomato, in parts
– mixed salad
– breakfast bacon, fried

Preperation method
1. Put all the wrap ingredients (except the coconut oil) in a bowl and whisk with a whisk.
2. Heat a frying pan over medium heat and pour 1/4 of the egg mixture.
3. Bake until the top is slightly cooked and then wrap the wrap with a spatula. This should be easy.
4. Repeat for the remainder of the batter.
5. Put the wrap on a plate and fill with avocado, cucumber, tomato, lettuce and bacon.
6. Roll up and feast!

You can also try the egg wraps with smoked salmon or minced meat and peppers.

juli 20, 2018

Ei wraps

Ingrediënten voor 4 wraps
– 5 eieren
– 3 eetlepels amandelmeel
– 1,5 theelepel kruiden naar smaak (bv paprika poeder, of Italiaanse kruiden)
– keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak
– kokosolie, om in te bakkenVulling voor 4 wraps
– avocado, in plakjes
– komkommer, in reepjes
– tomaat, in partjes
– gemengde sla
– ontbijtspek, uitgebakken

Bereidingswijze
1. Doe alle wrap ingrediënten (behalve de kokosolie) in een kom en klop op met een garde.
2. Verhit een koekenpan op matig vuur en giet hierin 1⁄4 van het ei mengsel.
3. Bak tot de bovenkant een klein beetje gaar begint te worden en keer de wrap dan om met een spatel. Dit zou makkelijk moeten gaan.
4. Herhaal voor de rest van het beslag.
5. Leg de wrap op een bord en vul met avocado, komkommer, tomaat, sla en ontbijtspek.
6. Rol op en smullen maar!

Je kunt de ei wraps ook eens proberen met gerookte zalm of gehakt en paprika.
Eieren zijn een super gezonde keuze als ontbijt. Maak dus voor de verandering eens een ei wrap als ontbijt of lunch!

juli 19, 2018