Courgetthi carbonara

Ingredients for 2 persons
– 4 zucchinis
– 1 tbsp coconut oil
– 150 gr smoked bacon
– 250 gr mushrooms
– 4 cloves of garlic, cut
– 1 avocado
– 1 tbsp leaf parsley, finely chopped
– 1 shallot, finely chopped
– 1 teaspoon of white wine vinegar
– 2 eggs
– Celtic sea salt and freshly ground pepper, to taste

 

Preperation method
Make spaghetti strings from the zucchini. Melt the coconut oil in a frying pan over medium heat and fry the bacon. Then add the mushrooms and fry them. Finally, bake the courgetthi briefly until they are soft. Puree the garlic, avocado, leaf parsley, shallot, white wine vinegar and eggs to an even mass. Stir it now through the courgetthi and warm it for a while.
Enjoy your meal!

juli 20, 2018

Courgetthi carbonara

Ingrediënten voor 2 personen
– 4 courgettes
– 1 eetl kokosolie
– 150 gr gerookte spekjes
– 250 gr champignons
– 4 teentjes knoflook , gesneden
– 1 avocado
– 1 eetl bladpeterselie, fijngehakt
– 1 sjalotje, fijngesneden
– 1 theel witte wijnazijn
– 2 eieren
– keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak

 

Bereidingswijze
Maak spaghetti sliertjes van de courgettes. Smelt de kokosolie in een koekenpan boven middelhoog vuur en bak hierin de spekjes. Voeg daarna de champignons toe en bak deze mee. Bak tot slot kort de courgetthi even mee tot deze zacht zijn. Pureer de knoflook, avocado, bladpeterslie, sjalot, witte wijnazijn en eieren tot een egale massa. Roer dit nu door de courgetthi en verwarm nog even mee.

Eet smakelijk!

juli 19, 2018