Champignon-ratatouille

Ingrediënten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 rode ui, fijngehakt
– 500 gram champignons, in dunne plakjes gesneden
– 1 rijpe vleestomaat, ontveld en kleingesneden
– Zeezout
– Versgemalen peper

Bereidingswijze
1. Doe de olijfolie, kruiden en gehakte ui in een koekenpan en laat de ui en de kruiden 2 tot 3 minuten zachtjes fruiten.
2. Voeg de champignons toe en fruit deze 3 tot 4 minuten mee, tot het vocht eruit begint te lopen.
3. Roer de kleingesneden tomaat en zout en peper naar smaak door het champignonmengsel.
4. Nu kun je de ratatouille opdienen, dit kan zowel warm als koud.

Je kunt deze ratatouille door een salade mengen, op een cracker of in kleine hoeveelheden op plakjes komkommer smeren en als borrelhapje serveren. Eet smakelijk!

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen