Broccolisoep

Ingrediënten
– 400 gram broccoli in stukken gesneden
– 1 gesnipperde ui
– 4 tenen fijngehakte knoflook
– 1 theelepel gemalen komijnzaad
– 1 eetlepel/blokje groentebouillon
– zout en peper

Bereidingswijze
1. Kook de broccoli gaar in de groentebouillon.
2. Fruit in een andere pan de knoflook en ui. Laat het een kwartier op laag vuur en zacht worden.
3. Schep het uimengsel bij de broccoli. Pureer met de staafmixer of blender tot een gladde soep. Voeg zout en peper naar smaak toe.

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen