Bloemkoolsoep

Eet je niet dagelijks, maar als je een half bloemkooltje over hebt moet je het toch eens maken. Makkelijk en lekker!

Ingrediënten

➞ 1 Liter water
➞ 2 kippenbouillon blokjes
➞ 1/2 bloemkool
➞ 2 middelgrote aardappelen
➞ 1/4 liter melk
➞ 1/2theelepel kerrie
➞ peper en zout

Bereidingswijze
Breng de liter water met de bouillonblokjes aan de kook en laat het een beetje inkoken.
Snijd de bloemkool met de stronk in stukjes. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes.Laat de bloemkool en de aardappels in ca. 20 min gaar worden in de kokende bouillon.

Pureer dan de soep met de staafmixer, of met de foodprocessor tot een gladde massa.
Roer 1/4 liter melk door de soep(of meer als de soep te dik is) en breng op smaak met de kerrie en wat peper (eventueel wat zout).

juli 3, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen