Aubergine met bruschetta topping

Ingrediënten
– 1 aubergine
– 250 gram tomaatjes
– blaadjes verse basilicum
– 2 eetlepels parmezaanse kaas
– peper en zout
– scheut olijfolie

 

Bereidingswijze
Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en doe ze in een kom. Meng deze met olijfolie, de fijngesneden basilicum, peper en zout. Snijd vervolgens de aubergine in plakken en doe hier wat olijfolie op. Vervolgens verhit je een grillpan en gril de aubergines tot er mooie strepen op komen. Leg ze vervolgens op een bord en doe er wat tomatenmengsel op. Garneer het eventueel af met een basilicumblaadje en kaas voor een mooi resultaat.

Eet smakelijk!

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen