Eggplant with bruschetta topping

Ingredients
– 1 eggplant
– 250 grams of tomatoes
– leaves of fresh basil
– 2 tablespoons of parmesan cheese
– pepper and salt
– a dash of olive oil

 

Preparation method
Cut the tomatoes into small pieces and put them in a bowl. Mix it with olive oil, finely chopped basil, pepper and salt. Then cut the aubergine into slices and put some olive oil on it. Then you heat a grill pan and grill the aubergines until nice stripes appear. Then place them on a plate and add some tomato mixture. Garnish it off with a basil and cheese for a nice result.
Enjoy your meal!

juli 20, 2018

Aubergine met bruschetta topping

Ingrediënten
– 1 aubergine
– 250 gram tomaatjes
– blaadjes verse basilicum
– 2 eetlepels parmezaanse kaas
– peper en zout
– scheut olijfolie

 

Bereidingswijze
Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en doe ze in een kom. Meng deze met olijfolie, de fijngesneden basilicum, peper en zout. Snijd vervolgens de aubergine in plakken en doe hier wat olijfolie op. Vervolgens verhit je een grillpan en gril de aubergines tot er mooie strepen op komen. Leg ze vervolgens op een bord en doe er wat tomatenmengsel op. Garneer het eventueel af met een basilicumblaadje en kaas voor een mooi resultaat.

Eet smakelijk!

juli 19, 2018