Omelette with spinach and salmon

Ingredients for 1 person
– 2 eggs
– 1 teaspoon olive oil
– 60 grams spinach
– 30 grams Cherry tomatoes
– 50 grams smoked salmon
– pinch salt and pepper

Preparation

Beat the eggs in a bowl. Wash the cherry tomatoes and cut them in half. Heat the oil in the frying pan. Add the cherry tomatoes. Wash the spinach and add it to the cherry tomatoes. When the spinach has wilted, add the beaten eggs. Season to taste with salt and pepper. Cook the omelet over medium heat until the top is no longer translucent. Cut the salmon into small pieces and add it. Tip: Do you want to have baked the salmon before? Then add it sooner. Put it all on a plate and enjoy!

januari 23, 2019

Omelet met spinazie en zalm

Ingrediënten voor 1 persoon
– 2 eieren
– 1 theelepel olijfolie
– 60 gram spinazie
– 30 gram cherrytomaten
– 50 gram gerookte zalm
– snufje zout en peper

Bereidingswijze
Klop de eieren los in een kommetje. Was de cherrytomaatjes en halveer deze. Verhit de olie in de koekenpan. Voeg de cherrytomaatjes toe. Was de spinazie en voeg deze toe bij de cherrytomaatjes. Wanneer de spinazie is geslonken, voeg het geklopte eieren eraan toe. Maak het geheel op smaak met zout en peper. Bak het omelet op middenlaag vuur, totdat de bovenkant niet meer glazig is. Snijd de zalm in kleine snippers en voeg deze toe. Tip: Wil je de zalm al eerder mee gebakken hebben? Voeg hem dan eerder toe. Doe het geheel op een bord en smakelijk!

oktober 29, 2018