Bean salad with avocado

Ingredients
– 500 grams of bean sprouts
– 2 tomatoes
– 1 cucumber
– possibly. 1 spring trip
– 1 large or 2 small avocados
– possibly. 1 garlic clove
– 2 tablespoons freshly squeezed lemon juice
– Sea salt or scattered herbs to taste

Preperation method
1. Put the bean sprouts in a large bowl.
2. Peel the cucumber and cut the tomatoes and the cucumber into cubes and add both to the bean sprouts.
3. Prepare the flesh of the avocados.
4. Press the garlic.
5. Beat the lemon juice and some sea salt through the avocados and crushed garlic.
6. Scoop the avocado mixture through the vegetables and serve.

Enjoy your meal!

juli 20, 2018

Taugésalade met avocado

Ingrediënten
– 500 gram taugé
– 2 tomaten
– 1 komkommer
– evt. 1 lente-uitje
– 1 grote of 2 kleine avocado’s
– evt. 1 knoflookteentje
– 2 eetlepels versgeperst citroensap
– Zeezout of strooikruiden naar smaak

Bereidingswijze
1. Doe de taugé in een grote kom.
2. Schil de komkommer en snijd de tomaten en de komkommer in blokjes en voeg beide aan de taugé toe.
3. Prak het vruchtvlees van de avocado’s.
4. Pers de knoflook.
5. Klop het citroensap en wat zeezout door de avocado’s en uitgeperste knoflook.
6. Schep het avocadomengsel door de groenten en dien het op.

Eet smakelijk!

juli 19, 2018