Farmersalad

Ingredients for 4 persons
– 1 head of iceberg lettuce
– 4 tomatoes
– 1 cucumber
– possibly. 6 radishes
– 1 stalk of celery
– possibly. 2 spring onions
– 250 ml of sour cream
– 200 g farmers hüttenkäse
– sea salt or scattered herbs to taste

 

Preperation method
Tear the iceberg lettuce into pieces. Peel the cucumber and cut the tomatoes and the cucumber into cubes. Cut the radishes, celery and spring onions into slices and put all the vegetables in a large salad bowl. Mix the sour cream with the hutskase and pour over the salad. Add some sea salt or spreading herbs and serve immediately. Preferably use refrigerated ingredients. You can eat beans with this salad, but no starch products or bread. The animal proteins in hutskase do not combine with starch products.

juli 20, 2018

Boerensalade

Ingrediënten voor 4 personen
– 1 krop ijsbergsla
– 4 tomaten
– 1 komkommer
– evt. 6 radijsjes
– 1 stengel bleekselderij
– evt. 2 bosuitjes
– 250 ml zure room
– 200 g boeren hüttenkäse
– zeezout of strooikruiden naar smaak

 

Bereidingswijze
Scheur de ijsbergsla in stukjes. Schil de komkommer en snijd de tomaten en de komkommer in blokjes. Snijd de radijsjes, bleekselderij en bosuitjes in plakjes en doe alle groenten in een grote slakom. Meng de zure room met de huttenkase en giet dit over de salade. Voeg wat zeezout of strooikruiden toe en dien direct op. Gebruik het liefst gekoelde ingredienten. U mag bij deze salade wel boontjes eten, maar geen zetmeelproducten of brood. De dierlijke eiwitten in huttenkase combineren niet met zetmeelproducten.

juli 19, 2018