Broccolisoup

Ingredients
– 400 grams of broccoli cut into pieces
– 1 chopped onion
– 4 cloves of finely chopped garlic
– 1 teaspoon of ground cumin seeds
– 1 tablespoon / block of vegetable stock
– salt and pepper

Preperation method
1. Cook the broccoli until done in the vegetable stock.
2. Fry the garlic and onion in another pan. Leave it on a low heat for 15 minutes and soften.
3. Spoon the onion mixture with the broccoli. Purée with the hand blender or blender until smooth. Add salt and pepper to taste.

juli 20, 2018

Broccolisoep

Ingrediënten
– 400 gram broccoli in stukken gesneden
– 1 gesnipperde ui
– 4 tenen fijngehakte knoflook
– 1 theelepel gemalen komijnzaad
– 1 eetlepel/blokje groentebouillon
– zout en peper

Bereidingswijze
1. Kook de broccoli gaar in de groentebouillon.
2. Fruit in een andere pan de knoflook en ui. Laat het een kwartier op laag vuur en zacht worden.
3. Schep het uimengsel bij de broccoli. Pureer met de staafmixer of blender tot een gladde soep. Voeg zout en peper naar smaak toe.

juli 19, 2018