Breakfast burrito with ham

Ingredients for 1 person
– 3 slices of ham (thick enough to roll the vegetables in)
– 2 (organic) eggs
– 60 grams of chopped vegetables of your choice (such as spinach, olives, tomatoes, onion, etc.)
– Coconut oil or extra virgin olive oil
– Pepper and sea salt
– Optional: lemon juice and fresh coriander

 

Preparation method
Heat 1 tbsp oil in a frying pan. Add the vegetables and fry them lightly brown. Break the eggs over the vegetable mix and stir until the eggs are done. Season with pepper and sea salt. Divide the egg-vegetable mix over the slices of ham and roll up to a burrito. Fry the ham rolls for a few seconds on each side until it turns light brown.
Optional: drop some lemon juice over the burrito and serve with coriander leaves.

juli 20, 2018

Ontbijtburrito met ham

Ingrediënten voor 1 persoon
– 3 plakjes ham (dik genoeg om de groentes in te rollen)
– 2 (biologische) eieren
– 60 gram fijngesneden groentes naar keuze (zoals spinazie, olijven, tomaat, ui, etc.)
– Kokosolie of extra vierge olijfolie
– Peper en zeezout
– Optioneel: citroensap en verse koriander

 

Bereidingswijze
Verhit 1 el olie in een koekenpan. Voeg de groentes toe bak ze lichtbruin. Breek de eieren over de groentemix en roer het geheel totdat de eieren gaar zijn. Breng op smaak met peper en zeezout. Verdeel de ei-groentemix over de plakjes ham en rol op tot een burrito. Bak de hamrolletjes enkele seconden aan elke kant, totdat het lichtbruin van kleur wordt.

Optioneel: druppel wat citroensap over de burrito en serveer met korianderblaadjes.

juli 19, 2018