Door wie wordt het programma begeleid?

De sapkuur met het sportprogramma wordt begeleid door professioneel en gemotiveerd personeel. Dit zijn vakbekwame sportinstructeurs, bekend met het Health Holidays concept. Naast de sportinstructeurs is er ook een gastvrouw aanwezig. De gastvrouw verzorgt de sappen, geeft verdere uitleg over de sapkuur en alle mogelijkheden om van uw reis een leuke vakantie te maken. Onze begeleiding is speciaal aangenomen, omdat zij veel om mensen geven, een grote affiniteit met gezondheid hebben, goed kunnen motiveren en activeren en op een goede manier oefeningen en aquatraining kunnen geven.

Ter plaatse krijgt u een intakegesprek met deze begeleiding, zodat uw medische achtergrond, mentale welzijn en einddoelen bij hen bekend zijn. U kunt tijdens uw verblijf met al uw vragen bij hen terecht. De begeleiders adviseren u ook over gezonde voeding en het weder opbouwen van uw voeding thuis. Uw ingewanden hebben namelijk ook de vakantie van hun leven gehad en vinden het bij thuiskomst wel zo prettig om geleidelijk weer voor u aan de slag te gaan. Daardoor blijft u zich ook prettig voelen en bent u beter opgewassen tegen alle spanningen die het leven met zich meebrengt.

Regelmatig krijgen wij de vraag of het programma wordt begeleid door een arts. Er is op locatie niet 24 uur per dag een arts aanwezig, wel meten wij, indien nodig, dagelijks uw bloeddruk. Ook hebben wij uiteraard contact met de arts op locatie, deze kan altijd snel ter plaatse zijn.

november 9, 2016