Zeekraalsalade

 

Ingrediënten voor 2 personen
– 125 g zeekraal
– 1 teentje knoflook
– 1 bospeentje
– mespuntje honing
– peper
– 1 1/2 eetlepel citroensap
– 1/2 eetlepel olijfolie
– 1/2 eetlepel fijngehakte dille

Bereidingswijze
1. Spoel de zeekraal af onder stromend water en verwijder stugge stengeldelen.
2. Blancheer de groente 1 minuut in kokend water en spoel hem direct daarna af onder koud stromend water. Laat de groente uitlekken in een vergiet.
3. Hak het stukje knoflook fijn. Snij het worteltje in flinterdunne reepjes.
4. Roer een dressing van citroensap, olie, honing, peper, knoflook en dille.
5. Meng in een schaal de zeekraal met de wortelreepjes en druppel de dressing over de salade. Lekker bij visgerechten.

juli 18, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen