Een sapkuurvakantie geeft écht energie

Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u geen energie om gezond te eten en voldoende te bewegen? Bent u zó druk dat u zichzelf compleet heeft verwaarloosd? En heeft dit geleid tot lichamelijke klachten, waardoor u niet meer het beste uit uw leven kunt halen? Dan kan een sapkuur een goede oplossing zijn, zodat u uw lichaam en geest kunt resetten en blijvende aanpassingen kunt doorvoeren in uw leefpatroon.

Waarom een sapkuur op vakantie?

Werk, kinderen, maar ook sociale verplichtingen maken het erg lastig om thuis in Nederland een sapkuur vol te houden. Laat staan wanneer u als enige uit uw gezin de sapkuur volgt. Er zijn bovendien binnen onze hectische maatschappij talloze verleidingen. De combinatie van een sapkuur én een vakantie is echter wel goed vol te houden, helemaal wanneer u de sapkuur volgt in een gezellige groep op een prachtige locatie.

Na de sapkuurvakantie komt u zongebruind, geshaped en vol energie terug. Met onze adviezen kunt u blijvende aanpassingen doorvoeren in uw eet- en beweegpatroon, waardoor u uw resultaat zult behouden en, indien gewenst, verder kunt uitbreiden.

Een heerlijk ontspannen massage bij Health Holidays in Turkije

Het resultaat van een sapkuurvakantie

De sapkuur zorgt ervoor dat u uw lichaam op verantwoorde wijze kunt ontgiften, zodat alle organen weer optimaal kunnen functioneren. Tegelijkertijd werkt u tijdens het sportprogramma aan uw lichaam en zorgt u ervoor dat u geen spiermassa verliest. Daarnaast nuttigt u alleen versgeperste groente- en vruchtensappen waardoor u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Afvallen is voor veel van onze gasten een prettig voordeel van de sapkuur met het sportprogramma. Zo vallen vrouwen gemiddeld een halve kilo en mannen zelfs één kilo per dag af.

Ons programma zorgt dan ook voor een algehele verbeterde doorbloeding, waardoor al uw organen weer beter functioneren. Door regelmatig te bewegen zet u de longen, het hart en alle andere spieren aan het werk om u te bevrijden van blokkades in uw organen, weefsels en energiehuishouding. Uw bloed krijgt nu de kans om meer rode bloedlichaampjes aan te maken, die op hun beurt weer zorgen voor een betere zuurstoftoevoer naar alle organen.

U zult zich weer vele jaren jonger voelen. Overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, schildklier- en huidproblemen, maar ook diabetes type 2 worden tijdens dit programma aangepakt. Een sapkuurvakantie is eveneens een perfecte start om eindelijk af te komen van een rook-, alcohol- en/of drugsverslaving. Ondervindt u een burn-out? Kom bij ons tot rust en geniet! U zult merken dat u veel meer energie krijgt dan voorheen en dat u deze energie nog maanden kunt gebruiken.

Ontgiften tijdens het programma van Health Holidays

Uw sapkuur tot in de puntjes geregeld

Bij Health Holidays volgt u een sapkuur met een sportprogramma onder professionele begeleiding op een zonnige bestemming in Portugal, Turkije of op het Canarische eiland Fuerteventura. Tijdens uw sapkuurvakantie met Health Holidays hoeft u nergens aan te denken, wij leggen u compleet in de watten. Bijslapen, een boek lezen, zonnebaden, wandelen, winkelen, dit kan allemaal op elk moment dat u dit wenst.

Laat u verwennen door middel van een heerlijke massage of ontdek de omgeving via de talrijke uitstapjes. Met ruim 35 jaar ervaring bent u ervan gegarandeerd dat wij de organisatie tot in de puntjes hebben verzorgd en dat u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw sapkuurvakantie. Laat eens alle controle los en ervaar hoe verademend dit kan zijn!

Ontmoet vrienden voor het leven

Veel van onze gasten reizen alleen, stel het daarom niet uit en zoek niet langer naar een reisgenoot om dit avontuur te ontdekken, ga gerust een keer alleen op vakantie. Een sapkuur is dan ook een prima gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Vriendschappen voor het leven worden gesloten en de kans is groot dat u volgend jaar nogmaals samen op sapkuurvakantie gaat. Ons motto is ‘Alles mag, niets moet!’

Volg een Personal Health Holiday!