Gevulde komkommer

Ingrediënten voor 6 stuks
– een komkommer
– zalmplakken
– avocado
– wortels
Voor de saus
– 1 eierdooier
– 1 eetlepel witte azijn
– 3 eetlepels olijfolie
– 3 druppeltjes citroensap

Bereidingswijze
Snijd de komkommers in stukken van 5cm. Verwijder met een dunschiller de schil. Hol vervolgens de komkommers uit maar zorg dat er een bodem in blijft. Snijd de wortels met een dunschiller en maak van de avocado kleine stukjes. Vul vervolgens de komkommer met stukjes zalm, avocado en wortel. Om het geheel af te maken kan je een gezonde mayonaise maken. Dit doe je door eerst de zure ingrediënten te mengen en vervolgens de eierdooier toe te voegen. Roer dit door elkaar en voeg de olijfolie toe. Hoe meer olijfolie, hoe dikker de saus. Jouw dip mayonaise is nu gereed.

juli 19, 2018

Cookies

Health Holidays maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie verzamelen over uw internetgedrag binnen onze website. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan uw interesses aan. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lees privacy policy | Sluit deze melding
Wijzig instellingen